Az Avalon Assistant Ltd.

English version – Mint elismert prémium  autóipari beszál- lítóként küldetésünk, és tevékenységünk, hogy kiváló minőségű,  kedvező árfekvé- sű  kereskedelmi   árukkal  és   egyedileg  tervezett   hegesztett,  szerelt  termékkel lássuk  el  ügyfeleinket.  Nálunk mindent megtalál egy helyen, felkutatjuk Önnek a legjobb megoldásokat.

Tevékenységünk  fő  célja,  hogy az évek során     szerzett    gépészeti,     gyártási, szolgáltatási  tapasztalatainkkal  gazda- ságos,  de  ugyanakkor  a modern műkö- dési  elveknek  megfelelő  megoldásokat nyújtsunk  az  ipar  különböző  területein tevékenykedő partnereink számára.

rawpixel-648562-unsplash_Tiny

GYÁRTÁS

Lakatos, hegesztett, szerelt termékek

Hegesztő és lakatos üzemünk a legkülönlegesebb, egyedi igényt is kielégíti. Legyen szó akár rozsdamentes, vagy normál festett, szénacél szerkezetekről. Mindezt megtámogatjuk mérnöki szolgáltatással is, igény esetén megtervezzük Önnek az igényelt szerkezetet,

KERESKEDELEM

Igény szerinti termék / szolgáltatás

Működési modellünk, hogy Önnek nem kell monitoroznia a piacot, ha valamilyen egyedi, vagy általános szolgáltatást/terméket keres. Mi elintézzük Ön helyett. Igényei alapján felkutatjuk Önnek a legideálisabb  megoldást legyen az szerszámbeszerzés, géptelepítés, és bármilyen szolgáltatás.

Szolgáltatás

Munkaerő kölcsönzés és tanácsadás

Professzionális szinten foglalkozunk munkaerő kölcsönzéssel a betanított munkástól a mérnökig. Ugyanakkor műszaki szaktanácsadással is állunk ügyfeleink rendelkezésére legyen az tervezési, gyártási, vagy éppen speciális berendezéssekkel kapcsolatos kérdés.

Kiemelt márka és szakszerviz partnereink

Rövid határidővel, rugalmasan intézzük ipari berendezéseinek szervizelését, karbantartását, javítását.

mak9cc
Makita_logo_logotype
bosch-headerTools
Bosch_logo
toolbox
YatoLogo

Segítünk elképzeléseit valóra váltani.

Fejleszteni szeretne, beruházni szeretne, esetleg bővíteni meglévő portfólióját. Vagy éppen racionalizálni mostani folyamatait, gyártósorát? Projektvezetési szolgáltatásunk keretében a legkisebb gépvásárlástól a csarnoképítésig levezényeljük Önnek elképzeléseit, illetőleg legyártjuk Önnek ha acéltermékre van szüksége. Monitorozzuk a piacot, megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb lehetőségeket, majd operatív, proaktív módon végigvezetjük az egész folyamatot. Önnek csak a tájékoztatási / döntési pontokon kell beavatkoznia a folyamatba.

Referencia termékeink

Műszaki megoldásaink

 • Lézer berendezés költöztetése

  Lézer berendezés költöztetése

  Meglévő gép felszedése, mozgatása, új helyen rezgésmentes alap kialakítása, gép telepítése. Nagy tapasztalattal rendelkezünk géptelepítés bonyolításában
 • Présgép installációja

  Présgép installációja

  Hidraulikus, excenter présgépek mozgatása. Megfelelő alapozási munkák, géptelepítés, teljes projektvezetés, kivitelezés.
 • Item vázas gyártósor telepítése

  Item vázas gyártósor telepítése

  Gyártócellát, vagy gyártósort telepít? Lebonyolítjuk Ön helyett az idegtépő műveleteket.
 • Raktár építés előtt

  Raktár építés előtt

  Értékes termelési eszközeit, vagy alkatrészeit szeretné elkerítve, biztonságban tárolni? Zárható a csarnok, de Ön még ezen belül is további biztonságot szeretne?
 • Raktár építés után

  Raktár építés után

  Komplex raktározási területet alakítunk ki sztenderd, bővíthető, moduláris elemekből. Igény esetén telepítjük is az elkerítést. Továbbá berendezzük Önnek tárolópolcokkal az elkerített területet, megtöltjük a megfelelő tárolódobozokkal. Kulcsrakészen adjuk át a területet.
 • Hegesztett szerszámtartó

  Hegesztett szerszámtartó

  Egyedi gyártó szerszámokat alkalmaz? Minden szerte szét hever a munkaterületen? Hegesztőüzemünkben legyártjuk speciális szerszámtartóit? Igény esetén mérnöki tervezésben is állunk rendelkezésre.
 • Hegesztett gyártó, vizsgáló asztal

  Hegesztett gyártó, vizsgáló asztal

  A különféle gyártási lépésekben egyedi, odaillő tárolókra, állványokra, szerkezetekre van szükség. Az ütemidő nagyban csökkenthető, ha kéznél vannak ezek a szerkezetek, és a dolgozónak nem kell keresgélnie a fogást a terméken. Egyedi fém eszközeit megtervezzük, hegesztőüzemünkben legyártjuk. Igény szerinti felületkezeléssel látjuk el.
 • Ütköző korlátok gyártása

  Ütköző korlátok gyártása

  Közlekedőutak kereszteződéseiben, illetőleg a gyalogos és targonca útvonalak elválasztásában van nagy szerepe az ütköző korlátoknak. Védik a gyalogosokat, védik a deponált árút, ha a targonca fordulóköre túl kicsire sikerül. Egyedi igényei alapján megtervezzük, legyártjuk személyre szabott ütköző korlátjait.
 • Csővázas alapanyagtároló

  Csővázas alapanyagtároló

  Könnyen mozgatható, sztenderd elemekből álló, bővíthető anyagtárolóra van szükség? Megálmodjuk Önnek a legideálisabb megoldást, és a szolgálatába állítjuk.
 • ITEM vázas tároló

  ITEM vázas tároló

  Tárolás magas fokon. Terméktől függően kialakított, könnyűszerkezetes, bővíthető tárolók megtervezés, kialakítása.

Termékeink végfelhasználói:

1200px-John_Deere_Logo
04
krone-farm-equipment-logo-5758B93876-seeklogo.com
Grimme-Logo.svg
logo_lely_new
05
DMS_Inox_Logo_500x204_Rev_1_Tiny
01
08
MT_Marine_Motors_Logo_fehér_felirat_640x360_Rev_3_Tiny
Kép1

Kapcsolat

Állunk rendelkezésére Hétfőtől – Péntekig 8:00-18:00

Üzenjen nekünk

Elérhetőségünk:

+36 / 70 - 371 0670
info@avalonassistant.com

Címünk:

1119 Budapest
Andor utca 21/C fszt.1.
Magyarország